Başkan Böcek: 'Emekçi kadınlarımız bizim baş tacımızdır'
TARIMSAL üretimin her aşamasında emeği bulunan çiftçi kadınlar, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü öncesinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Korkuteli Yelten Mahallesi 7 Renk Kooperatifi ve KORKOOP üyesi çiftçi kadınlar, tarıma verdiği destek dolayı Başkan Böcek'e teşekkür etti
Yayınlanma :
13.10.2021 13:13
Güncelleme :
13.10.2021 13:15


ÜRETEN KADINLARIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından çiftçi kadınlar için düzenlenen programın ilk durağı Antalya Büyükşehir Belediyesi oldu. Kadın çiftçiler Başkan Muhittin Böcek ile bir araya gelerek, tarım alanında kadınlara verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Böcek'te yerelden kalkınma hedefinde en büyük rolün kadınlara düştüğünü, kooperatifleşen çiftçi kadınlara destek vermeye devam ettiklerini söyleyerek, "Antalya'mızın emekçi kadınları yaşamın her alanında olduğu gibi tarımda da çok başarılı, kendileriyle gurur duyuyorum. Bugüne kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak onlarla birlikteyiz ve desteğimiz sürüyor. Kadınlarımızın el emeği önemli onların çalışmalarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Antalya, bir taraftan turizm bir taraftan tarımın başkenti. Yüzde 50'ye yakın üretim Antalya'mızda yapılmakta. Bunda da kadınlarımızın büyük emeği var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Köylü Milletin Efendisidir' dediği gibi kadınlarımız da bizim baş tacımızdır. Tüm emekçi kadınların '15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nü kutluyorum' diye konuştu.
KONYALTI SAHİLİ VE TÜNEKTEPE GEZİSİ
Korkuteli Yelten Mahallesi 7 Renk Kooperatifi ve KORKOOP üyesi çiftçi kadınlar düzenlenen program kapsamında daha sonra Tophane Çay Bahçesi, Konyaaltı Sahili ve Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'ni gezerek keyifli bir gün geçirdi. Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik kapsamında çok güzel bir gün yaşadıklarını ifade eden kadın çiftçilerden Azime Kıllı, "Antalya'da daha önce görmediğim yerleri gördüm. Hayatımda ilk defa teleferiğe bindim ve Tünektepe'ye çıktım" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: