Besicilere süt tankı hibesi
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, kooperatifler aracılığıyla gerçekleştirilen destekleme kapsamında Döşemealtı İlçesi Kovanlık Köyü Sulama Kooperatifi'ne 4 tonluk süt tankı hibe etti
Yayınlanma :
15.09.2021 09:46
Güncelleme :
15.09.2021 09:47


SAĞLIKLI VE KALİTELİ SÜT
Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kırsal Kalkınma ve Kooperatifçilik Şube Müdürlüğü tarafından süt üreticilerinin zararını önlemek ve tüketiciyi sağlıklı ve kaliteli süt ile buluşturmak amacıyla Döşemealtı İlçesi Kovanlık Köyü Sulama Kooperatifi'ne süt tankı teslim edildi. Kovanlık Köyü Sulama Kooperatifi Başkanı Serkan Çoban, süt tankının kendileri için önemine dikkat çekti.
ÜRETİCİNİN ZARARI ÖNLENDİ
Kooperatif Başkanı Çoban, "Köyümüzde 15 ton civarında süt var. Bu sütlerin soğutması yeterli değildi. Elimizde sütler bozulabiliyordu. Bu tankla çiftçinin kaybı azaldı. Zararımızı minimuma düşürdük. Sütümüzü en kısa zamanda soğutup fabrikalara pazarlayabiliyoruz" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: