Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde başlayan G20 Liderler Zirvesi, kapsamında Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi.
Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Senegal Cumhurbaşkanı Sall’in huzurunda, iki ülke arasında ‘Çifte Vergilendirmenin Önlenmesi Anlaşması’ ile ‘Nakdi Yardım Uygulama Protokolü’ anlaşmaları imzalandı. Görüşmeye, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Milletvekili Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katıldı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SENEGAL CUMHURBAŞKANI SALL İLE GÖRÜŞTÜ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin davetlisi olarak G20 Zirvesi'ne katılan Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile bir araya geldi.
Yayınlanma :
14.11.2015 11:13
Güncelleme :
14.11.2015 11:22


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: