15 Temmuz Demokrasi Golf Turnuvası yapıldı
Antalya'nın Serik ilçesinde bu yıl 5'incisi düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Golf Turnuvası'nın şampiyonu Cengiz Gülmez oldu
Yayınlanma :
15.07.2022 13:14
Güncelleme :
15.07.2022 13:15


Turnuvada dereceye girenleri ödülleri Taurus Golf Kulübü üyesi Ali Şahin verdi.
Calista Otel Genel Müdürü ve takım kaptanı Ali Kızıldağ, "Bugün Türk demokrasisi açısından çok önemli bir gün. Demokrasi çok enteresan bir şey. Sağlık gibi kaybederseniz bir daha alamazsınız ve geri gelmez. Onun için her Türk bireyinin en önemli görevlerinden birisi Türk demokrasisine sahip çıkmaktır. Bu özel günde böyle bir organizasyon yapıldığı için teşekkür ediyorum" dedi.
Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Taurus Golf Kulübü Başkanı Recep Turan da, "15 Temmuz hain darbe girişiminin bu yıl 6. yıl dönümü. Biz de kulüp olarak bu önemli günde bu yıl 5'incisini düzenlediğimiz golf turnuvasını tamamladık. Çok mutluyuz. Geleneksel hale getirdiğimiz turnuvamızı her yıl düzenleyeceğiz" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: