Sosyal medya üzerinden birbirlerine ulaşan ve o danemde bölük çavuşu olan Ayhan Deniz tarafından organize edilen buluşma Kemer ilçesinde gerçekleşti. Yıllar sonra gerçekleşen buluşmada simalar yabancı gelmese de isimleri hatırlamakta zorlanan arkadaşlar bol bol sohbet edip askerlik günlerini yadettiler. Aradan geçen yıllar içinde herkesin farklı bir kente hatta farklı ülkelere dağılıp yeni hayat kurduğu tertipler, bu yıl hayatını kaybeden arkadaşları İsmail Alkan'ı da unutmadılar.
Seneler sonra asker arkadaşlarıyla bir araya gelmekten çok mutlu olduklarını söyleyen Ayhan Deniz, " Eski günlere duyduğum özlem beni sosyal medya üzerinden arkadaşlarımı araştırmaya yöneltti. Bir iki arkadaşıma ulaşınca gerisine ulaşmak ta zor olmadı. Aslında planımız Kıbrıs'ta buluşmaktı ancak imkanlar el vermeyince buluşmayı Antalya'da gerçekleştirdik." dedi.
26 yıl sonra Antalya'da buluştular
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde (KKTC) 49'uncu Piyade Alayında 1992 yılında 1972/4 tertip olarak askerliğini yapan 16 arkadaş 26 yıl sonra Antalya'da buluştu.
Yayınlanma :
24.07.2018 07:41
Güncelleme :
24.07.2018 07:51


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: