3 kişinin ölümüne neden olan sahte içkici yakalandı
AFYONKARAHİSAR'ın Bolvadin ilçesinde, 3 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan sahte içkiyi sattığı öne sürülen Muzaffer Güçer tutuklandı
Yayınlanma :
19.11.2021 07:55
Güncelleme :
19.11.2021 07:56


Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, 14 ve 15 Kasım tarihlerinde evlerinde ölü bulunan Ercan Üstündağ (29) ile Basri Çamlı'nın (58) da sahte içkiden zehirlenmiş olabileceğini değerlendirerek soruşturmayı genişletti.
Afyonkarahisar ve Bolvadin'deki hastanelerde tedavileri tamamlanan Muzaffer Güçer, Hüseyin D. ve Hasan Hüseyin K., taburcu edildi. Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 kişinin ölümüne neden olan sahte içkiyi sattığı belirtilen Muzaffer Güçer'i gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından Bolvadin Adliyesi'ne sevk edilen Güçer, çıkarıldığı mahkemece 'Olası kast ile adam öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: