Buluşmayı organize eden Antalya'da oturan emekli öğretmen Nurten Ersoydan, "Biz 3 yıl Kayseri Öğretmen Okulu'nda birlikte okuduk. Aynı köy okullarında öğretmenlik stajımızı yaptık. Kendi aramızda iletişim sağlayarak Demre Öğretmenevinde buluşmaya karar verdik. Arkadaşlarımız Türkiye'nin çeşitli yerlerinden geldi. Demre'deki Aziz Nikolaos Anıt Müzesi, Myra Antik Kenti, Likya Uyarlıkları Müzesi'ni gezdik. Kekova'ya yat turu yaparak Batık Kenti, Simena Antik Kenti'ni ve Kekova'yı gezdik. Kaş'ı, Kaş çevresindeki Patara ve Xanthos antik kentlerini ve Saklıkent'i gezdik. Bol bol denize girdik. Arkadaşlarımızla yılların özlemini giderdik. Anılarımız tazeledik. Arkadaşlarımızın hepsi Demre ve Kaş çevresini çok beğendi. Yine bölgeye geleceğiz" dedi.
46 yıl sonra buluştular
Kayseri Kız Öğretmen Okulu'nda 3 aynı sınıfta okuyan, aynı okullarda öğretmenlik stajı yapan ve şu an hepsi emekli olan 1971-1972 dönemi mezunu 15 kadın öğretmen, 46 yıl sonra Demre Öğretmenevinde bir araya geldi.
Yayınlanma :
11.10.2018 08:32
Güncelleme :
11.10.2018 08:41


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: