Rus haber ajansı TASS’ta yer alan haberde Medvedev, ABD ile SSCB arasındaki ilişkilerin 1970 ve 1980’li yıllardaki halini oldukça iyi hatırladığını söyledi ve ekledi, ”Açıkçası ilişkilerimizin o dönemden daha kötü olduğundan emin değilim. Eskiden ABD’nin düşmanı olan ülkelere karşı yaptırımların uygulanmasına ilişkin yasalar yoktu. Şu an böyle bir yasa var, yasada belirtilen kavramların anlamı da belli. Washington Moskova’yı birçok konuda işbirliğine çağırırken bu tür kararlarla bizi sadece rakibi olarak değil, düşman olarak nitelendiriyor.”
'ABD ile ilişkilerimiz soğuk savaş döneminden daha kötü'
Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Rusya ile ABD arasındaki ilişkilerin şu anki halinin “Soğuk Savaş” döneminden daha kötü olduğunu belirtti.
Yayınlanma :
15.11.2017 08:06
Güncelleme :
15.11.2017 08:06


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: