Kumluca'ya bağlı tatil merkezi Adrasan Mahallesi Seylemit mevkiinde dün saat 11.00 sıralarında başlayan orman yangını, gece boyu müdahaleyi sürdüren kara ekiplerinin çalışmasının ardından sabah saat 07.00 sıralarında kontrol altına alındı. Bu sabah ise 4 helikopter ve 2 uçağın da katıldığı soğutma çalışması başlatıldı. Yangının kontrol altına alınmasında rüzgarın etkisini yitirmesi, nem oranının yükselmesi ve kara ekipleri sayısının artırılmasının etkili olduğu belirtildi. Yanan alan miktarı ise 150 hektarı geçti.
Kumluca Orman İşletme Müdürü Faik Yılmaz, "Yangın tamamen kontrol altında, soğutma çalışmaları devam ediyor" dedi.
ADRASAN'DAKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
Kumluca İlçesi'nde tatil merkezi Adrasan'da dün başlayan orman yangını 20 saat sonra kontrol altına alınırken, soğutma çalışması başlatıldı.
Yayınlanma :
27.06.2016 06:47
Güncelleme :
27.06.2016 06:47


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: