Alanya Belediyesi ile 1453 çift evlendi
ALANYA'da, evlenmek isteyen 48 çift akılda kalıcılığı yüksek bir tarih olan 10.10.2020 tarihinde nikah masasına oturdu. Cihan Duman ile Ayşe Bozkurt çiftinin nikahı ise 2020 yılında kıyılan 1453'üncü nikah oldu.,
Yayınlanma :
10.10.2020 13:56
Güncelleme :
10.10.2020 13:56


Alanya'da evlilik için unutulmaz bir tarih tercih etmek isteyen 48 çift, 10.10.2020 tarihinde dünya evine girdi. Türkiye'de en çok nikah kıyılan ilçelerden birisi olan Alanya'da çiftlerin bu tarihte nikah masasına oturmak için aylar önceden sıra aldığını belirten Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan, "Çiftlerimiz 10.10.2020 tarihinin gün, ay ve yıl olarak uyumlu olması sebebiyle bu günü biraz daha fazla tercih ettiler" dedi.
Erdoğan ayrıca 2020 yılının 1453'üncü nikahı olan polis memuru Cihan Duman ile hemşire Ayşe Bozkurt çiftinin de nikahını kıydı. Erdoğan, Alanya Belediyesi adına yeni evlenecek çiftlere mutluluklar diledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: