Kadıpaşa Mahallesi Nermin Adalı Sokak üzerindeki bir dernekte kumar oynatıldığı bilgisine ulaşan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Belirlenen adrese dün gece saat 23.40 sıralarında baskın yapan ekipler, kumar oynamak için kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirirken, olayla ilgili dernek yöneticisi olduğu öğrenilen Mustafa D.’yi (50) gözaltına aldı. Dernekte bulunan ve şüpheli tavırlar sergileyen İ.Ö. isimli kişinin üzerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 11 adet mermi bulundu. Gözaltına alınan Mustafa D. emniyetteki işlemlerin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
Alanya’da kumar baskını
Antalya'nın Alanya ilçesinde kumar oynatıldığı öne sürülen bir derneğe yapılan operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken, ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya 11 adet mermi ele geçirildi.
Yayınlanma :
14.02.2018 11:52
Güncelleme :
14.02.2018 11:52


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: