Alanya'daki sahalar bakımda
ALANYA Belediyesi, Alanyaspor ve diğer takımların maç yaptığı sahaları bakıma aldı
Yayınlanma :
12.10.2020 14:57
Güncelleme :
12.10.2020 14:58


Milli maçlar sebebiyle liglere verilen arada Aytemiz Alanyaspor'un maçlarını yaptığı Bahçeşehir Okulları Stadyumu ve antrenmanlarını yaptığı Zimbitlik Sahası bakıma alındı. Milli Egemenlik ve Kestel antrenman sahalarının kışlık bakım ve tohum ekimi çalışması yapıldı. Bu kapsamda zeminin verticut (çim arasındaki ölü doku temizliği) yapılarak tohum ekimi yapılıp kumlama işlemi tamamlandı. Milli Egemenlik Stadyumu ve Milli Egemenlik antrenman sahasının Alanya Kestelspor'un bay geçeceği hafta tüm bakımları yapılacağı belirtildi.
Bölgedeki amatör temsilcilerin kullandığı sahalardan Konaklı stadyumunda bakım, onarım ve ekim işlemleri yapıldı. İncekum sahasının da bakımının yapılacağı kaydedildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: