Dünyanın ilk müze konseptli caddesi haline getirilecek, görsel güzellik katan bina cepheleri, modern kaldırımları, rengârenk gölgelikleri, kent mobilyaları, aydınlatması ile Antalya'ya gelenlerin görmeden gitmeyeceği bir bölgeye dönüşecek olan Ali Çetinkaya Caddesi'nde çalışmalarda artık sona yaklaşılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin bölgede yapacağı çalışmalar kapsamında Meydan Kavşağı tarafından başlayarak Ali Çetinkaya Caddesi'ndeki 493 Sokak ve 1349 Sokak'a kadar olan bölüm 7-13 Mayıs tarihleri arasında bir haftalığına taşıt trafiğine kapatılacak.
Ali Çetinkaya Caddesi 7 Mayıs'ta trafiğe kapanıyor
ALİ Çetinkaya Caddesi, Büyükşehir Belediyesi'nin 'Güneş Doğudan Yükseliyor' sloganıyla başlattığı kentsel tasarım ve yayalaştırma projesi kapsamında Meydan Kavşağı bölümünden başlayarak Ali Çetinkaya Caddesi'ndeki 493 Sokağa kadar olan bölüm 7 Mayıs Pazartesi günü trafiğe kapatılıyor.
Yayınlanma :
04.05.2018 15:33
Güncelleme :
04.05.2018 15:33


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: