Edinilen bilgiye göre, eşi ve kızıyla birlikte Manavgat’a tatile gelen Alman turist, otel görevlilerinin denizin çok dalgalı ve tehlikeli olduğu yönündeki uyarılarına rağmen ailesiyle birlikte Evrenseki turizm bölgesinde tatil yaptıkları otelin sahilinde denize girdi. Bir süre sonra dalgalar arasında batıp çıkmaya başlayan Alman turist Viladimir Geld (46) sahile çıkarılmasına rağmen hayatını kaybetti.
Viladimir Geld’in cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Viladimir Geld’in eşi ve kızıyla birlikte Almanya’dan 1 haftalığına tatile geldiği, tatilinin yarın sona ereceği öğrenildi.
Alman turistin şok ölümü! Uyarıları dikkate almayınca...
Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel görevlilerinin denizin dalgalı olduğu uyarısını dikkate almayan Alman turist boğuldu.
Yayınlanma :
26.10.2017 11:50
Güncelleme :
26.10.2017 11:50


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: