Antalya DOB, yaza müzede merhaba diyecek
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, 23 ve 30 Haziran günleri saat 19.00'da, Antalya Müzesi bahçesinde 'Yaza Merhaba Konseri' ile sanatseverle buluşacak
Yayınlanma :
17.06.2021 08:47
Güncelleme :
17.06.2021 08:49


Şef Mahir Seyrek yönetimindeki Antalya Devlet Opera ve Balesi Korosu ile birlikte piyanist Metin Kiper, soprano Sevinç Bilgin, Burcu Kuru, Sema Çavuşoğlu Suna ve Nurdan Küçükekmekçi, mezzo-soprano Medine Tuganova, tenor Koray Damcıoğlu, Burak Pektaş, Fatih Şanal ve Göksay Yaran, bariton Umut Tarık Akça ve Serhat Konukman, bas Şafak Güç'ün solist olarak sahne alacağı konserde, dünyaca ünlü opera eserlerinden seçilmiş aryalar, Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında belirlenen hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun hale getirilen oturma düzeni ve sanatçı dizilimi ile güvenli bir ortamda seslendirecek.
Konserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki opera gişesinin yanı sıra www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: