Antalya'nın dört bir yanında 19 Mayıs coşkusu sürüyor
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mobil etkinlikleri Demre, Finike, Kepez ve Konyaaltı'nda devam etti
Yayınlanma :
18.05.2021 12:17
Güncelleme :
18.05.2021 12:28


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı pandemi döneminde Antalyalılara en güzel şekilde yaşatmak için 19 ilçede mobil konserler düzenliyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Bandırma Vapuru şeklinde dizayn edilen mobil etkinlik aracı ile üstü açık otobüsler Demre, Finike, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde, Antalyalılara bayram coşkusu yaşattı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası (ABBO) ve pandemi döneminde mesleklerini icra edemeyen yerel sanatçılar, etkinlik araçlarından marşlar ve şarkılar seslendirerek, 19 Mayıs heyecanını caddelere taşıdı. Etkinliklerde vatandaşlara Türk Bayrakları dağıtıldı. Vatandaşlar da bayram coşkusuna kayıtsız kalmadı, ellerinde bayraklarla kutlamalara eşlik etti. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi de kutlamalara katılarak, coşkuya ortak oldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: