Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya ve Muğla illeri için Cumartesiyi Pazara bağlayan geceden itibaren 4 gün zirai don uyarısında bulundu.
Uyarıda, "Antalya ve Muğla illerinde 24 Ocak 2016 Cumartesiyi Pazara bağlayan geceden itibaren 27 Ocak 2016 Çarşamba gününe kadar sıcaklıkların sahil kesiminde 0 ila eksi 3, iç kesimlerinde ise eksi 6 ila eksi 11 dereceye kadar düşmesi beklenmektedir. Başta üreticiler olmak üzere vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.
ANTALYA VE MUĞLA İÇİN DON UYARISI
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya ve Muğla için 4 gün zirai don uyarısında bulundu.
Yayınlanma :
22.01.2016 10:49
Güncelleme :
22.01.2016 10:49


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: