Yaz aylarının gelmesiyle Antalya'da sıcak hava kendisini gösterirken, bugün öğle saatlerinde başlayan yağmur, akşam saatlerinde kısa süreli de olsa yerini sağanağa bıraktı. Akşam saatlerinde kent merkezinde sağanak halindeki yağmura yakalananlar zor anlar yaşarken, yollarda su birikintileri oluştu. Yağmurdan dolayı trafikte aksamalar oldu; kurulan semt pazarında ise pazarcılar zor anlar yaşadı. Yağmurla birlikte hem müşteriler hem de pazarcılar şemsiyelerin altında kendilerini korumaya çalıştı. Sağanakla birlikte rüzgarın da etkisiyle tarihi Kaleiçi'nde bir ağaç devrildi. Ekipler devrilen ağacın dallarını topladı.
Şiddetli sağanakta çocuklar ise kendilerini yola atarak anın tadını doyasıya çıkardı. Yağmur suyuyla oluşan birikintide 8 çocuktan 2'si denizde yüzer gibi kendilerini suya atarak eğlendi. 5 dakika süren sağanak sonrası güneş tekrar yüzünü gösterdi.
Antalya'yı 'yaz yağmuru' vurdu
ANTALYA'da aniden bastıran yaz yağmuru günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kısa süreli de olsa şiddetli sağanak ve rüzgarda ağaç devrildi, yollarda su birikintileri oluştu
Yayınlanma :
25.06.2022 13:30
Güncelleme :
25.06.2022 13:30


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: