Antalya Yörükleri Derneği Başkanı Abdullah Duman ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Muammer Türker'i ziyaret etti. Yörük ve Türkmenlere yönelik faaliyetlerin sadece Türkiye ve bölge ile sınırlı kalmaması, dünyaya çapında uluslararası nitelikte olması gerektiğine işaret eden Vali Muammer Türker, Antalya Yörükleri Derneği'nin faaliyetlerini Valilik olarak destekleyeceklerini ifade etti.
Ziyarette Antalya Yörükleri Derneği Başkanı Abdullah Duman da, Şubat ayının sonunda yapacakları 1. Antalya Yörük-Türkmen Çalıştayı ve 6,7,8 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek 2. Antalya Yörük Türkmen Festivali ile 23. Yörük Şöleni hazırlıkları hakkında bilgi verdi.
ANTALYA YÖRÜKLERİ VALİ TÜRKER'İ ZİYARET ETTİ
Antalya Yörükleri Derneği yönetimi, Vali Muammer Türker'i ziyaret etti.
Yayınlanma :
16.02.2016 12:07
Güncelleme :
16.02.2016 12:07


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: