İl Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi tarafından Kazım Özalp Caddesi’nde düzenlenen etkinliğe vatandaşlar ilgi gösterdi. Görevliler tarafından çocuklara Sağlık Bakanlığı’nın boyama kitabı, hikaye kitabı, diş macunu ve diş fırçası, dağıtıldı. Bağış formunu dolduran ve kan vermeye sakıncası olmayan kişiler Kızılay’ın kan alma biriminde bağışta bulundu. Etkinliğe İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür de destek verdi. Gün boyunca 100 ünite kan toplanması hedefleniyor.
Antalya'da 15 Temmuz şehitleri anısına kan bağışı
Antalya’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 2. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Yayınlanma :
13.07.2018 08:03
Güncelleme :
13.07.2018 08:03


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: