Antalya'da salı gününden beri etkili olan yağmurlu hava, bugün sabah saatlerine yerini güneşli havaya bıraktı. Hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığının 19 derece kaydedildiği kentte, güneşli havayı fırsat bilenler Konyaaltı sahiline akın etti. Toros Dağları'nın zirvesi karla kaplı manzarası eşliğinde kimileri denize girip yüzdü, kimileri ise güneşlendi. Bazıları da mavi sulara olta attı. Sahilde vakit geçiren pek çok kişi ise denizi ve karla kaplı Toros Dağları’nı aynı kadraja alarak selfie çekti. Konyaaltı Sahili'ni tepeden gören varyant ise kent sakinlerinin dinlenme noktası oldu. Antalyalılar karlı dağ manzarası eşliğinde denizi izleyip vakit geçirdi.
Antalya'da kar manzarası eşliğinde deniz keyfi
TURİZMİN başkenti Antalya'da bahar havası yaşanıyor. Hava sıcaklığının 21 derece olduğu turistik kente, tatilciler, zirvesi karla kaplı Toros Dağları’nın manzarası eşliğinde sahilde güneşlenip, balık tuttu, bazıları ise denize girdi
Yayınlanma :
01.12.2018 12:15
Güncelleme :
01.12.2018 12:15


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: