Edinilen bilgiye göre, Arif Kökçam’ın kullandığı 19 AR 308 plakalı otomobil, Barbaros Caddesi üzerinde seyir halindeyken alev aldı. Motor bölümünden dumanlar yükselmeye başlayınca aracını yolun sağına çeken Arif Kökçam itfaiyeyi ararken otomobilin ön bölümünden alevler çıkmaya başladı. Yoldan geçen araç sürücüleri yangın tüpüyle yanan araca müdahale ederken, olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi ilk müdahale aracı ve itfaiye ekibi köpük sıkarak yangını kontrol altına aldı.
İtfaiye ekibi uzun süren bir çalışmanın ardından aracı söndürürken LPG’li olduğu belirlenen araçta herhangi bir patlamanın olmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi.
Otomobil sürücüsü Arif Kökçam, Emek Mahallesi Barbaros Caddesinde seyir halindeyken yaklaşık 100 metre ileride bir ses geldiğini ve dumanlar çıkmaya başladığını, araçtan indiğinde de motor bölümünün yanmaya başladığını söyledi.
Antalya'da korku dolu anlar: Seyir hâlindeki araç alev aldı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil güçlükle söndürüldü.
Yayınlanma :
10.11.2017 14:53
Güncelleme :
10.11.2017 14:53


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: