Temmuz ayına sıcak hava dalgasının etkisiyle başlayan turizm kenti Antalya, dün gece adeta neme boğuldu. Gece etkili olan yüksek orandaki nem, saatler 01.30’u gösterdiğinde yüzde 98’e kadar yükseldi. İlerleyen saatlerde nem oranı yavaş yavaş yüzde 60’lara kadar düşerken, sıcaklık ise 30 dereceye kadar yükseldi. Meteorolojinin uyarısının ardından gece saatlerinde Antalya’yı bunaltmaya başlayan sıcak hava dalgası, sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. 09.00-12.00 saatleri arasında 39 dereceyi gören kentte, hava sıcaklığının öğle saatlerinde 42 dereceye kadar yükselmesi, nem oranının ise yüzde 15-25 oranında olması bekleniyor.
Antalya'da nem oranı şok etti!
Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünün dün yaptığı sıcaklık uyarısının ardından gece saatlerinden itibaren başlayan artış, nem oranına da yansıdı. Gece 01.30 sıralarında nem oranı rekor bir artış göstererek yüzde 98’i gördü, sıcaklık ise 30’dereceye kadar yükseldi.
Yayınlanma :
04.07.2018 09:34
Güncelleme :
04.07.2018 12:17


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: