Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman öncesinde Hamzaoğlu sahada futbolcularla toplantı yaptı. Başarılı teknik adam, toplantıda önlerindeki maçların önemine dikkat çekti ve herkesin istekli ve özverili çalışmaya devam etmesini istedi. Atilla Vehbi Konuk Tesislerin'deki antrenmanda ilk olarak ısınma hareketleri yapıldı. Ardından ritim ve koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra taktik-prova çalışmalarına geçildi.
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, taktik antrenmanının ikinci bölümünde Galatasaray maçında uygulanacak oyun taktiklerinin provaları üzerinde durdu.
Antalyaspor’da Galatasaray hazırlıkları sürüyor
Antalyaspor, Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Yayınlanma :
09.02.2018 12:43
Güncelleme :
09.02.2018 12:43


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: