Antalyaspor, Denizlispor hazırlıklarına başladı
Antalyaspor, Süper Lig'in 3.haftasında karşılaşacakları Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Yayınlanma :
23.09.2020 15:18
Güncelleme :
23.09.2020 15:20


Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan ve ilk iki maçında 4 puan elde eden Antalyaspor, sahasında karşılaşacağı Yukatel Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde Teknik Direktör Tamer Tuna yönetimindeki antrenmanda futbolcular, grup halinde düz koşu ve istasyon çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlıkları devam eden Drole ve Serdar Gürler katılmadı.
Pazartesi günü Antalya Stadyumu'nda saat 20.00'da başlayacak olan zorlu karşılaşmadan kırmızı-beyazlı ekip 3 puan hedefliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: