Asayiş olaylarına karışan 109 kişi tutuklandı
ANTALYA'da polisin son 1 haftada yaptığı denetimlerde yakalanan 1648 şüpheliden 109'u tutuklandı.
Yayınlanma :
11.04.2025 15:21
Güncelleme :
11.04.2025 15:21


ANTALYA'da polisin son 1 haftada yaptığı denetimlerde yakalanan 1648 şüpheliden 109'u tutuklandı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü birimleri, son 1 haftada kasten öldürme, kasten yaralama, yağma, cinsel suçlar ve hırsızlık suçları başta olmak üzere, meydana gelen asayiş olaylarına yönelik uygulamalar ve denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde, 262 bin 397 şüpheli hakkında sorgulama yapıldı. 313'ü aranan şüpheliler olmak üzere, yakalanan toplam 1648 şüpheliden 109'u tutuklandı.

Denetimlerde ayrıca, 89 bin 790 otomobil/motosiklet incelenirken, çalıntı, hacizli, yakalamalı 17 otomobil ve motosiklet yakalandı. 203 geçici konaklama yeri ve 68 kiralık araç firması denetlendi, 2 işletmeye cezai işlem uygulandı. Ayrıca, 'kumar oynanması için yer ve imkan sağlama' suçu kapsamında 3 kişiye işlem yapılırken, 'kabahatler kanunu' kapsamında ise 197 kişiye idari para cezası uygulandı. Yapılan aramalarda ise 40 ateşli silah, 367 fişek/tüfek kartuşu ve 11 kesici alet ele geçirildi.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: