AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, bütçe görüşmelerinin ardından TBMM Genel Kurulunda verilen arayı Antalya’da ziyaretler gerçekleştiriyor. Kumluca'da faaliyet gösteren Özel Eğitim Kurumlarını ziyaret eden Uslu, ilçeye kaliteli ve donanımlı eğitim kurumları kazandırdıklarını söyledi. Özel okul sahiplerini tebrik eden Atay Uslu, "Batı Antalya eğitim kalitesi açısından önemli bir yere geldi, farklı eğitim alanlarından okullarımız faaliyet gösteriyor. Batı Antalya'nın eksiği üniversite ve onu da kazandırmak için Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun kaptanlığında, 7 AK Parti milletvekili çalışıyoruz. Batı Antalya'ya bir üniversite yakışır" dedi.
Atay Uslu'nun yeni üniversite açıklaması heyecanlandırdı!
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Antalya’da eğitimde standardının yükseldiğini, Batı Antalya'ya bir üniversite yakışacağını söyledi.
Yayınlanma :
26.12.2017 07:41
Güncelleme :
26.12.2017 07:41


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: