Babalar ve sultanları
KADINLAR Voleybol Ligi'nde mücadele veren Kepez Belediyesi takımının en büyük destekçisi, hemen her maçı izlemeye gayret gösteren sporcuların babaları oluyor
Yayınlanma :
07.12.2021 11:06
Güncelleme :
07.12.2021 11:06


Kepez Belediyesi voleybol takımının başarısındaki en büyük pay sahibi, gençliklerinde amatör sporlar yapmış olan sporcuların babaları oluyor. Deplasman dahil hemen her maçı izlemeye giderek kızlarını destekleyen babalar, tribünlerde yerini alan ilk seyirciler oluyor. Maçların müdavimi olan voleybolcu babaları, her set alındığında coşkularını gizleyemiyor.
GENÇLİKLERİNDE SPOR YAPMIŞLAR
Takımın son maçı Denizli Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasına gelen pasör Dilara Velioğlu'nun babası Adil Velioğlu, maç sonunda takıma baklava ikram etti. Gençliğinde birçok amatör spor ile ilgilenmiş olan havacılık sektöründen emekli Velioğlu, kızının takıma girdiği 10 yıldır maçları takip ediyor. Yine gençliğinde futbol, basketbol ve voleybol oynamış olan voleybolcu Tuğçe Özcan'ın babası Engin Özcan, "Futbol kariyerimde şansım yerinde değildi. Şimdi kızımın spor kariyeri için buradayız" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: