Balıkçıların bıraktığı misinaya dolanan martı öldü
ANTALYA'da, amatör balıkçıların bıraktığı olta misinası ayağına dolanan martı öldü. Martıyı bulan balıkçı Ali Bilgiç, "Hayatı, doğayı, insanı düşünmeyen bilinçsiz insanlar; denize atıp, malına sahip çıkmıyor" dedi
Yayınlanma :
05.07.2021 09:05
Güncelleme :
05.07.2021 09:05


Antalya'da balıkçılık yapan Ali Bilgiç, cumartesi günü balık tutmak için teknesiyle Konyaaltı Sahili açıklarına geldi. Burada gökyüzünde sürekli dönen martıyı gören Bilgiç, olumsuz bir durum olduğunu düşünerek, döndüğü yere doğru teknesiyle gitti. Burada başka martının suda hareketsiz durduğunu gören Bilgiç, teknesine alınca öldüğünü anladı. Bilgiç, martının ayaklarına oltaya ait misinanın ve parçalarının dolandığını gördü.
Martıyı cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen Bilgiç, balıkçılara sitem ederek, "Bu avcılığı yaparken hayatı, doğayı, insanı düşünmeyen bilinçsiz insanlar; denize atıp malına sahip çıkmıyor. Herhalde suya düşeli birkaç saat olmuş. Bu iş bu hayvanlara zarar veriyor, öldürüyor. Mesele avcılık yapmak değil. Mesele şerefli ve onurlu şekilde, doğaya saygılı bir şekilde bu hobiyi yapmak. Malının arkasından gidip sahip çıkamayacaksan kullanmayacaksın" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: