Bankamatikler dezenfekte ediliyor
Kepez Belediyesi, Korona virüs (Covıd-19) salgınına karşı aldığı önleyici tedbirler kapsamında ilçede bulunan bankamatikleri dezenfekte etti
Yayınlanma :
01.04.2020 09:29
Güncelleme :
01.04.2020 09:29


Kepez'de dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kepez Belediyesi Korona virüsle mücadele kapsamında belediyeye ait hizmet birimleri, pazar yerleri, iş yerleri, cadde ve sokaklardaki temizlik ve dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürüyor. Çöp konteynerlerini de yıkayarak, dezenfekte eden Kepez Belediyesi, bir yandan da vatandaşların yoğun olarak kullandığı bankamatikleri de büyük bir titizlikle dezenfekte ediyor. Yeşilırmak Caddesi'ndeki tüm kamu ve özel bankalara ait bankamatikler de tek tek temizlenerek, ilaçlanarak, hijyenik hale getirildi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Korona virüs salgınının ülkemizde görülmesiyle, ilçe genelinde çok ciddi önlemler aldıklarını, belediye ekiplerinin 7/24 görev başında olduğunu söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: