"Sosyal mesafe kuralına uygun yapıldı"
Başkan Uysal, yeni tip korona virüsün (Covid-19) ilk gününden itibaren ihtiyaçlara odaklandıklarını söyledi. Maske ve dezenfektan dağıtımı, gıda ekimi, dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirmeye devam ettiklerini aktaran Uysal, “Sokağa çıkma kısıtlamasının esnetilmesinin ardından insanlarımız sokağa çıkmaya başlayacak. Yaşlı vatandaşlarımız oturma ihtiyacı hissedecek. O vatandaşlarımızın yaklaşma yani sosyal mesafe kuralına uygun bank üretmemiz gerekiyordu. Ona başladık" diye konuştu.
"Yeniden tasarladık"
Uysal, belediyenin atölyelerinde ürettikleri bankları en yoğun kullanılan parklara yerleştirmeye başladıklarını kaydetti.
1 mesafelik yaklaşma mesafesine uygun ayarladıkları banklara vatandaşların maskeli şekilde oturmalarını isteyen Başkan Uysal, “Vatandaşlarımız güle güle kullansın. Banklarımızı yeniden tasarladık. Kısa süre içinde tüm parklardaki bankları yeni oturma grupları ile değiştireceğiz" dedi.
Uysal, eski bankları ise sosyal mesafe kuralına göre yeniden modifiye edeceklerini ve kullanıma kazandıracaklarını belirtti.
.jpg)
.jpg)
Yorumlar
Kalan Karakter: