Başkan Böcek personeliyle bayramlaştı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaştı.
Yayınlanma :
09.08.2019 15:41
Güncelleme :
09.08.2019 15:43


Kurban Bayramı süresince vatandaşların ve tatilcilerin hiçbir sıkıntıyla karşılaşmaması için Büyükşehir Belediyesi'nin tüm birimlerinin bayram süresince görevde olacağını ifade eden Başkan Böcek, "Antalya'mız Türkiye Cumhuriyeti'mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi "Hiç şüphesiz Antalya dünyanın en güzel yeri." Yerli yabancı vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, huzur ve güven içerisinde bayram geçirebilmeleri için başta biz Antalya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediye başkanı arkadaşlarımız, tüm kurum ve kuruluşlar hepimiz vatandaşlarımızın memnuniyeti ve mutluluğu için 24 saat ayakta olacağız. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi olarak 3 yerde ücretsiz kurban kesim hizmeti vereceğiz. Vatandaşlarımız dini vecibelerini yerine getirecekler. Bunun yanında diğer ilçe belediyelerimizde de bu konunun çalışmaları yapıyor. Bunun yanında Büyükşehir Belediyemizin tüm ekipleri 7/24 vatandaşlarımızın emrinde olacak" diye konuştu.
Tramvay hizmete giriyor
Kurban Bayramı süresince Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği resmi resmi plakalı otobüsler, Antray ile nostalji tramvayın ücretsiz yolcu taşıyacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Aynı zamanda Pazar günü tramvay çalışmaya başlıyor. Bayram boyunca ücretsiz olarak yolcu taşıyacak. Bütün vatandaşlarımıza hizmet verecekler. Ben bu vesile ile sevgili hemşerilerimizin, Antalya'ya gelen bütün konuklarımızın mübarek kurban bayramını tebrik ediyorum" diye konuştu.
Personel maaşları ödendi
Kurban bayramı öncesinde personelin maaşlarının ve ikramiyelerinin yattığını belirten Başkan Böcek, "Belediyemizde 12 bin 553 çalışanımız var. Bu çalışanlarımızla ilgili dinimizde bile teri soğumadan işçinin hakkını vermek boynumuzun borcudur. Biz böyle bir görüş ve düşünce içerisinde bu göreve talip olduk. Yanımızda çalışanlarımızın maaşları yattı ve ikramiye hak edenler ikramiyeleri de dahil olmak üzere yatırmış olduk. Kısacası herkes, bütün ülkemiz sağlık, mutluluk, huzur içerisinde güzel bir kurban bayramı geçirecekler. Biz bütün vatandaşlarımızın emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Kurban bayramının tüm İslam alemine, ülkemize, ailelerine herkese sağlık mutluluk huzur ve barış dolu güzel günler getirmesini diliyorum. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: