Alanyaspor Kulübü Başkan Çavuşoğlu, ilk olarak ziyaret ettiği Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yaklaşık 2,5 saat sohbet etti. Futboldan konuştuklarını belirten Çavuşoğlu, "Yıldırım, kupa maçları nedeniyle devre arasında kamp programı yapmadıklarını söyledi. Alanyaspor'un maçlarını ise yakından takip ettiğini belirterek gerekli desteği vermeye devam edeceklerini dile getirdi" dedi.
Yıldırım'ın 1960 yılında öğretmen babasının görevi dolayısıyla Alanya'nın Türkler mahallesinde okula gittiğini de anlattığını söyleyen Çavuşoğlu, "Başkan Yıldırım Alanya anılarını da anlattı. Babam Osman Çavuşoğlu'nun koyu Fenerbahçeli olduğundan bahsetti. Biz de kendisine kulübümüze verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettik" dedi. Başkan Çavuşoğlu, Fenerbahçe Kulübü'nde ziyaret ettiği Yıldırım'a Alanya'dan götürdükleri Alanya muzu, çekirdeksiz nar ve avokado verdi. Yıldırım ise Çavuşoğlu ve beraberindekilere Fenerbahçe ürünlerini hediye etti. Çavuşoğlu daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nu ziyaret etti. Çavuşoğlu'nun ziyaretlerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Alanyaspor Kulübü İstanbul Temsilcisi Emrullah Çakal da eşlik etti.
ALANYA MANİSA YOLCUSU
Alanyaspor'da futbolcular da cuma günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayacağı Göztepe maçı hazırlıklarını teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Zimbitlik sahasındaki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman futbolcuların top kapma ve pas çalışmasının ardından taktik maçıyla sona erdi. Turuncu yeşilli takım karşılaşmanın son hazırlığını yarın akşam Manisa'da gerçekleştirecek.
ZİMBİTLİK AYDINLANIYOR
Alanyaspor Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'ndeki futbol sahasının aydınlatma sorunu da sona eriyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla tesislerde inceleme yapan görevliler, yeni aydınlatma sisteminin kurulumuna başladı. Alanyaspor Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, yeni aydınlatma sistemi için Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'e teşekkür etti. Uludağ, antrenman sahasına 4 büyük direk üzerine monte edilen aydınlatma sisteminin yarından itibaren kullanımına başlanacağını dile getirdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: