Başkan Tütüncü'den 10 Ocak mesajı
KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı
Yayınlanma :
10.01.2022 08:59
Güncelleme :
10.01.2022 08:59


"Basın mensupları, hayatın her alanında kamuoyunu doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde bilgilendirmek adına önemli bir görevi üstlenmiş bulunmaktadır. Milli mücadele yıllarında Türk basını, milli birliğin ve beraberliğin sağlanmasında, düşman işgaline karşı ülkenin sesi olmuştur.
Basın bu gücünü, 15 Temmuz darbe girişiminde de ortaya koymuş, yine milletimizin gözü, kulağı ve sesi olmuştur.
Toplumun her alanda yaşadığı sorunları ve bu sorunların çözüm önerilerini, yeri geldiğinde canı pahasına dahi kaleme alan ve kamuoyuna aktaran gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü yürekten kutlarım. Görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren, basın emekçilerini de saygı ve minnetle anıyor, tüm basın emekçilerini sevgiyle selamlıyorum."
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: