Bekir Akkaş'ın adı parkta yaşayacak
TEDAVİ gördüğü hastanede yaşamını yitiren Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB) Bölge Müdürü Bekir Akkaş'ın adı, Serik'te bir parka verildi
Yayınlanma :
22.01.2021 16:30
Güncelleme :
22.01.2021 16:30


Belek bölgesinin duayen turizmcilerinden BETUYAB Bölge Müdürü Bekir Akkaş, yaklaşık bir yıl önce yakalandığı hastalık nedeniyle yaşamını yitirdi. Bekir Akkaş'ın adı, Belek Mahallesi Turizm Caddesi'ndeki bir parka verildi. Park açılışında konuşan Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca, "2002- 2004 yılları arasında yönetim kurulu başkanımız olarak da görev yapan kıymetli büyüğümüz Bekir ağabeyimiz çok değerli bir insandı. Böyle bir değeri kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Vefatı sonrasında camiamızdaki dostlarımızın önerisi ile ismini yaşatmak için Serik Belediyesi'ne başvuru yaptık. Belediye Başkanımız Sayın Enver Aputkan bey de talebimizi sıcak karşılayıp, meclise taşıdı. Ve bu parka isminin verilmesi kararı çıktı. Bu karardan dolayı çok mutluyuz" dedi.
Parkın açılışına, eşi Yurdanur Akkaş, oğulları Barış ve Batuhan'ın yanı sıra AKTOB Başkanı Erkan Yağcı ve turizmciler katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: