Berfin bir haftadır kayıp !
ANTALYA'da yeğenini komşusuna bırakıp ardından da bir arkadaşının sosyal medya hesabından ailesine 'Beni aramayın, bulamazsınız' mesajını atan Berfin Kaya'dan (23) bir haftadır haber alınamıyor
Yayınlanma :
26.01.2021 09:25
Güncelleme :
26.01.2021 09:25


Olay, bir hafta önce Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Berfin Kaya, evde kendisiyle birlikte olan 8 yaşındaki yeğenini komşuya götürdükten sonra duş alacağını belirtip eve döndü. Öğleden sonra oğluyla eve dönen Hüsna Kaya, kızının evde olmadığını gördü. Komşularının durumu anlatması üzerine anne Kaya, polise kayıp başvurusunda bulundu.
Bir arkadaşının sosyal medya hesabından, kızının 'Beni merak etmeyin, iyiyim. Arasanız da bulamazsınız' mesajıyla karşılaşan Kaya, kızının bulunmasını istedi. Kızının zihinsel engelli olduğunu belirten Kaya, "Birisiyle kaçtığını düşünüyorum. Kızımın bana söyleyeceği sözler değil. Kızım 23 yaşında ama 10 yaşındaki birisi rahatlıkla kandırabilir. Bir an önce kızımın bulunmasını istiyorum" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: