Büyükşehir kafe ve restoranları dezenfekte ediyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 1 Haziran Pazartesi günü hizmet vermeye başlayan kafelerde dezenfekte çalışması yapıyor. Kepez Kültür Mahallesi kafeler caddesi ile başlayan çalışmada kafe ve restoranlar dezenfekte edildi
Yayınlanma :
01.06.2020 12:57
Güncelleme :
01.06.2020 13:35


Korona virüs önlemleri kapsamında bir süredir kapalı olan lokanta, restoran ve kafe gibi işletmeler 1 Haziran tarihi ile yeniden hizmet vermeye başladı. Büyükşehir Belediyesi normalleşme süreciyle birlikte yeniden faaliyetlerine başlayan kafelere dezenfeksiyon desteği verdi. Kepez İlçesi Kültür Mahallesi kafeler caddesi ile başlayan çalışmalarda cadde üzerinde bulunan kafe ve restoranlar dezenfekte edildi.
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'na bağlı dezenfeksiyon ekipleri kafelerde vatandaşın temas edeceği tüm bölgeleri dezenfekte ediyor. Oturma alanları, masa, sandalye, WC ve servis üniteleri zemini olmak üzere kafelerde dip bucak dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: