Demre'ye bağlı Sülüklü Mahallesi sahilinde dün gece yağmur ve rüzgar nedeniyle dev dalgalar oluştu. Kıyıya vuran dalgalar, sahilin doğu kısmında yer alan ve deniz ile park alanını birbirinden ayıran istinat duvarında hasara yol açtı. Beton duvarın bazı bölümleri yıkılırken bazı bölümleri yan yattı. Sahilin batı kısmındaki taş dolgular ve duvar da dev dalgalar nedeniyle yok oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Birimi Sorumlusu Bayram Arıcı, "Toplamda 150 metrelik Sülüklü Parkı'nın istinat duvarı yıkıldı. Yolun batı bölümünde de denizle yol arasındaki istinat duvarı ve dolgu maddeleri yok olmuş durumda. Yarın Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden uzman arkadaşlar gelerek, inceleme yapacak. Hasarı en kısa sürede gidermeye çalışacağız" dedi.
Demre'de dev dalgalar sahildeki istinat duvarını yıktı
ANTALYA'nın Demre ilçesinde 3 gündür devam eden olumsuz hava koşulları sonrası denizde oluşan dev dalgalar, Sülüklü Sahili'nde istinat duvarını yıktı, taş dolguları yok etti
Yayınlanma :
05.12.2018 13:01
Güncelleme :
05.12.2018 13:59


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: