İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından, 16 - 19 Ocak tarihleri arasında düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir - 12'nci Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na manken Deniz Akkaya da katıldı. Bir modaevi standına gelen Akkaya, kendisi için özel olarak tasarlanan işlemeli abiye kostümü giydi. Türk kadınının modaya düşkün olduğunu belirten Deniz Akkaya, "Türk kadını gerçekten giyinmeyi biliyor. Sokaklarımızda rengarenk cıvıl cıvıl genç kızlarımızı görüyoruz. Bu da modayı yakından takip ettiklerini gösteriyor" dedi.
Deniz Akkaya'dan moda tüyoları
MANKEN Deniz Akkaya, IF Wedding Fashion İzmir- 12'nci Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nda hayranları ile buluşup moda tüyoları verdi.
Yayınlanma :
18.01.2018 08:56
Güncelleme :
18.01.2018 09:08


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: