Muratpaşa Belediyesi'nce ilk ve ortaokul öğrencilerine, eğitim desteği vermek, sosyo kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için hizmete açılan Zeytinköy ve Ermenek Eğitim ve Bilgi merkezlerine devam eden çocuklara yönelik özel yüzme kursu düzenlendi. Kursun ilk etabına Ermenek Eğitim ve Bilgi Merkezi'ne devam eden 8-13 yaş aralığındaki 47 öğrenci katıldı. Öğrenciler yaz kampı kapsamında, uzman öğretmenler eşliğinde yüzme eğitimi almaya başladı. Yüzme bilenler ise gönüllerince eğlendi. Gruplar halinde yüzme eğitime alacak çocuklara, sertifika verilecek.
DERS BİTTİ HAYDİ YÜZMEYE
Muratpaşa Belediyesi'nin Zeytinköy ile Ermenek Eğitim ve Bilgi merkezlerine devam eden öğrenciler, Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu'nda yüzme eğitimi alarak tatilin keyfini çıkarıyor.
Yayınlanma :
25.06.2016 08:02
Güncelleme :
25.06.2016 08:02


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: