Dev karavanla Türkiye turu
ALMAN çift dev karavanla çıktıkları Türkiye turunda, Antalya'nın Demre ilçesine geldi. Dev kamyon karavan ilgi odağı oldu
Yayınlanma :
07.03.2022 07:25
Güncelleme :
07.03.2022 07:25


Mayıs ortasına kadar Türkiye'de kalacak Alman çiftten Silvia G., "Evimizi sattık. Mesleğimizi bıraktık. Yaptığımız birikimler ve evimizin parası ile bu kamyonu eve çevirdik. İlk kez Türkiye'ye geldik. Çok büyük bir karavanımız var. En büyük sorunumuz her yerde park bulamamak ve ağır kamyon olduğu için bazı kent merkezlerine girememek. Küçük şehirlerde bu anlamda rahatız. Tarihi kentleri geziyoruz. Sıra ile Troya, Asos, Bergama, Efes, Pamukkale, Dalyan, Kayaköy, Patara, Myra Antik kentlerini, Aziz Nikholaos Anıt Müzesi'ni gezdik. Buradan Olimpos, Çıralı'daki Yanartaş, Phaselis antik kentlerini gezeceğiz. Bu yıl Alanya'ya kadar gideceğiz. Antalya kent merkezini, Antalya Müzesi, Perge, Aspendos, Side ve Alanya Kalesi'ni göreceğiz. Dönüşte İstanbul'u gezeceğiz" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: