Direksiyon başında ölü bulundu
ANTALYA'da otomobiliyle çiğ kadayıf dağıtımı yapan Mustafa Sarıca (61), şoför koltuğunda ölü bulundu.
Yayınlanma :
29.07.2025 13:11
Güncelleme :
29.07.2025 13:11


Olay, saat 08.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Sedir Mahallesi Gazi Bulvarı Yan yol üzerinde meydana geldi. Çiğ kadayıf dağıtımı yapan Mustafa Sarıca, adreste aracını park ettikten sonra fenalaştı.

Ölümün şüpheli bulunması üzerine adrede Olay Yeri İnceleme Ekibi, Cinayet Büro Amirliği ve Muratpaşa Suç ve Araştırma ekipleri sevk edildi. Durumu haber alarak gelen Mustafa Sarıca'nın yakınları büyük üzüntü yaşadı. Ekiplerin incelemesinin arından cenaze otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Sarıca'nın kalp krizi geçirdiği ve hayatını kaybettiği üzerine duruluyor. Sarıca'nın yaklaşık 4-5 ay önce kadar kalp krizi geçirdiği ve anjiyo olduğu öğrenildi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: