DokumaPark'a 'Kedi Apartmanı'
KEPEZ Belediyesi, kültür, sanat ve eğitim adasına dönüştürdüğü DokumaParkı'na kuş evlerinden sonra 64 odalı 'Kedi Apartmanı' yaptı
Yayınlanma :
12.02.2021 11:50
Güncelleme :
12.02.2021 11:50
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kuşların doğal yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara korunaklı barınma alanları oluşturmak amacıyla parka 30 adet kuş evi yerleştirmişti. Dokuma Fabrikası yerleşkesini mesken tutan kediler de unutulmadı.
Belediye atölyelerinde ahşaptan 3 katlı, 64 odalı, duvarlarında rengârenk pati ve kedi resimlerinin olduğu bir apartman yapıldı. Kedi apartmanı, Dokuma Modern Sanatlar Galerisi'nin batı tarafına yerleştirildi. Kepez Belediyesi ayrıca DokumaPark'ın dört bir yanına sokak hayvanları için mama ve su kapları da koydu.
Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kedi evleri, kuş evleri ve kedi apartmanı sayısının arttırılacağını açıkladı. Kedi apartmanın açılışı 17 Şubat Dünya Kediler Günü'nde saat 11.00'da hayvan severlerle beraber gerçekleştirecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: