Erenköy'de çocukların istediği parkın yapımı başladı
KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, Erenköy Mahallesi'ni ziyaretinde çocuklara sözünü verdiği oyun parkının yapımı başladı
Yayınlanma :
19.11.2020 08:24
Güncelleme :
19.11.2020 08:24


Başkan Hakan Tütüncü, geçen ekim ayında Erenköy Mahallesi'ni ziyareti sırasında çocuklar kendisinden oyun parkı istemişti. Başkan Tütüncü de park istenilen 4809 ve 4808 sokakları arasındaki alanda incelemelerde bulunmuş ve bürokratlarına parkın yapılması talimatını vermişti.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Tütüncü'nün çocuklara sözü olan parkın inşasına başladı. Park, yamaç şeklinde 1000 metrekare alana inşa ediliyor. Müdürlük ekipleri, hafriyat dökerek, tesviyesini yaptığı alana istinat duvarı da yapıyor. Alt yapı işlerinin tamamlanmasından sonra alana, çocukların isteği olan oyun parkı mobilyaları konulacak. Ahşap oturma mobilyalarının da yerleştirileceği park, eğimli bir arazi üzerine yapılmasından dolayı seyir terası özelliği de olacak. Çimle yeşillendirilecek olan parka, çeşitli türde ağaç ve bitki de dikilecek.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, oyun parkının yapımını bu yılın sonunda tamamlayacaklarını ifade etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: