Kurşunların hedefi olan yetim Ömer'in bir daha yürüyemeyeceğinin ortaya çıktığı dizide, Eşref'in gözyaşları ile futbolcu olma hayalleri kuran Ömer'in haykırışı ekranda duygu fırtınası estirdi. Yetim Ömer'in "Bacaklarımı hissetmiyorum" dediği sahne izleyenleri gözyaşlarına boğdu. "O gün ayaklarımı kaybettim ama gerçek bir abi kazandım" sözleri ise yürek parçaladı.
KAYAHAN ŞARKISIYLA AŞK RACONU
Bir önceki bölümde öpüşen Nisan ve Eşref arasında beklenen olası yakınlaşmanın ayrılıkla sonuçlanması gecenin sürprizi oldu. Nisan'ın, "Seninle hikayemiz kanla yazılıyor Eşref Tek" sözü ile Eşref'in, "Düşersen tutarım. Tutarsam da bir daha bırakmam" sözüyle umutlanan izleyiciler, gazinodaki final sahnesinde Eşref'in sürpriz çıkışıyla resmen sarsıldı. Usta sanatçı Kayahan'ın unutulmaz şarkısı ‘Odalarda Işıksızım’ın fonda olduğu sahnede Eşref'in Nisan'a hayatında aşka yer olmadığını söylemesi tüm dengeleri altüst etti. Nisan'ın Eşref'in aşk raconuna restle karşılık verip mekanı terk ettiği sahne yorum ve paylaşım rekoru kırdı.
REYTİNGLERDE KENDİSİYLE YARIŞIYOR
Sürükleyici öyküsü, güçlü oyuncu kadrosu ve dev prodüksiyonuyla ekrana geldiği ilk günden itibaren izleyicinin ilk tercihi olan Eşref Rüya, reytinglerde kendisiyle yarışmaya devam ediyor. Dizi, AB'de 7,13 izlenme oranı ve 20,27 izlenme payı, 20+ABC1'de ise 7,83 izlenme oranı ve 19,63 izlenme payıyla bir kez daha gününün en çok izlenen yapımı oldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: