Genelkurmay Başkanlığı, dün Siirt Eruh, Van Tendürek Dağı ve Hakkari Şemdinli ile Yüksekova kırsalında güvenlik kuvvetlerine saldırı hazırlığındaki PKK'lı terörist gruplar ile Kuzey Irak'taki Gara, Sinat-Haftanin ve Hakurk’da bulunan PKK'lı teröristler tarafından kullanıldığı tespit edilen silah mevzi, sığınak, barınak ve mağaraların düzenlenen hava harekatı ile imha edildiğini açıkladı.
EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ PKK'LILARA HAVA HAREKÂTI
Genelkurmay başkanlığı eylem hazırlığındaki PKK'lılara hava operasyonu gerçekleştirildiğini ve önceden tespit edilen hedeflerin başarıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Yayınlanma :
11.06.2016 11:53
Güncelleme :
11.06.2016 11:53


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: