Gençlerin tehlikeli eğlencesi
ANTALYA Konyaaltı sahilinin başlangıç noktası, 'varyant altı' olarak bilinen yere konulan 'Falezlere yaklaşmak tehlikeli ve yasaktır' uyarısını dikkate almayan gençler, kayaların üzerinden sığ suya atlıyor.
Yayınlanma :
06.09.2019 09:22
Güncelleme :
06.09.2019 09:23


Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından plaja dikilen, üzerinde 'Falezlere yaklaşmak tehlikeli ve yasaktır' yazan uyarı tabelasının hemen yanında, kayaların üzerine tırmanan gençler, gün boyu denize atlıyor. Tehlike uyarısını umursamayanlara, kimi zaman yetişkinler de eşlik ediyor.
Serinlemek amacıyla buradan denize girenler, eğlence için kendilerini tehlikeye atıyor. Kendilerince en güzel atlayışı yapanı da alkışlayan gençler, birbirini atlamaya teşvik ediyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: