Alanya Belediyesi’nin hayata geçirdiği yeni proje kapsamında hazırlanan özel araçta, İshaklı Mahallesi’nin sakinleri dev LED ekranda “Vizontele” filmini seyretti. Saat 20.30’da başlatılan ve adeta bir açık hava sineması havasında gerçekleşen gösterime mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
İshaklı İlkokulu’nun bahçesinde gerçekleştirilen gösterim esnasında vatandaşlara ve çocuklara meyve suyuyla patlamış mısır ikram edildi. Mahalle sakinleri, Yılmaz Erdoğan ve Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği Vizontele filmi ile yaklaşık 2 saat keyifli bir akşam geçirdi.
Gezici Açık Hava Sineması’ndan faydalanmak isteyen vatandaşlar, mahalle muhtarları aracılığıyla bu hizmetten yararlanabilirler. Muhtarların şahsen yazılı bir dilekçe ile Alanya Belediyesi Çözüm Masası’na gelerek başvurularını yapabilecekleri açıklandı.
Gezici açık hava sineması gösterime başladı
Alanya Belediyesi, Gezici Açık Hava Sineması kamyonetiyle İshaklı Mahallesi’nde vatandaşlara Vizontele filmi izletildi.
Yayınlanma :
10.08.2018 12:06
Güncelleme :
10.08.2018 12:06


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: