Gönüllülerden 250 aileye kurban payı
ANTALYA Yardımlaşma Platformu üyeleri, Kurban Bayramı'nda yurt içi ve yurt dışından yapılan kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi 250 aileye ulaştırdı
Yayınlanma :
23.07.2021 12:32
Güncelleme :
23.07.2021 12:32


Antalya Yardımlaşma Platformu üyeleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yurt içi ve yurt dışından yapılan 22 kurban bağışını vekaleten kestirdi. Kesilen kurbanların etlerinden yapılan paylar daha önce belirlenen 250 ihtiyaç sahibi aileye gönüllüler tarafından ulaştırıldı.
Her Kurban Bayramı'nda, yapılan bağışları ailelere ulaştırdıklarını söyleyen Antalya Yardımlaşma Platformu Temsilcisi Halit Mert, "Özellikle yurt dışında yaşayan gönüllülerimiz başta olmak üzere bu sene 22 kurbanın vekaletini alıp, kestirip, ailelerimize dağıttık. Kurbanını kendisi kesen vatandaşlarımıza verdiğimiz 250 farklı adrese de bizzat kendileri tarafından paylar teslim edilmiştir. Paylaşmanın en güzel örneği olan mübarek Kurban Bayramı'nda böylesine güzel bir çalışma yapmaktan mutluyuz. Kurban kesmeyen ailelerimizin kapılarını çalarak onlara bayramın manevi hazzını yaşattık" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: