Hırsızlık şüphelisi tutuklandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde bir iş yerinden dizüstü bilgisayar ve ses sistemi çalınması olayının şüphelisi olarak polis tarafından yakalanan Hüseyin K. tutuklandı
Yayınlanma :
05.05.2021 10:08
Güncelleme :
05.05.2021 10:08


Manavgat'ın Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde geçen pazartesi günü bir iş yerinden gece saatlerinde dizüstü bilgisayar ve ses sistemi çalındı. İş yeri sahibinin şikayetçi olması üzerine Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan araştırma ve güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda hırsızlık olayını Hüseyin K.'nin gerçekleştirdiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından yakalanan Hüseyin K. suçunu itiraf etti. Dizüstü bilgisayar bulunamazken, iş yerinden çalınan ses sistemi sahibine teslim edildi.
Polis merkezinde işlemleri tamamlanan şüpheli Hüseyin K., savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimi tarafından tutuklandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: